Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Των Αργοναυτών η Εκκλησία

Ο Ορφέας = Χριστός = ο Έλλην... στο πνεύμα... σύμφωνα με την παράδοση ήταν γιός της Μούσας Καλλιόπης = καλοσύνης και του θεού Απόλλωνα = της ψυχής σου αναγνώστη , έν.

Υπήρξε ο εισηγητής της Μυστηριακής Δοξασίας του Ορφισμού, με κεντρικό πρόσωπο τον Διόνυσο, που απέβλεπε στη μύηση των οπαδών της, στην Επιστημονική και Θεολογική Αλήθεια... αυτό που έκανε πράξη από θεωρία στα μάτια του Κόσμου, ο Ιησούς μας ο Χριστός.

"Δίδαξε" Θεογονία, Κοσμογονία, Ανθρωπολογία, Θεραπευτική, Μαντική προφητών, Χρησμολογική, Μουσική, Αστρολογία, Βοτανολογία και καθιέρωσε πρώτος τις Φυσικές Εορτές των Ηλιακών Τροπών και των Ισημεριών... καθαρά τρόπο ζωής, ανθρωπιάς... και Θέασης του ανθρώπου και όχι απλά πρόσωπα κάποιων παραμυθιών, αλλά με Θεού θεών παιδεία.

Συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, έριξε σε ύπνο με το γλυκό τραγούδι του το δράκο που φύλαγε το χρυσόμαλλο δέρας και βοήθησε τους Αργοναύτες να γλυτώσουν από τις Σειρήνες, παίζοντας στη λύρα του την υπέροχη μουσική του....  όπως η Θεία Χάρις και σήμερα...  τις χαμένες ψυχές των ανθρώπων που ως ναύτες είναι χαμένοι στις θάλασσες της χαμένης Ιθάκης τους... η Χρυσή φύση του Ιησού Χριστού και Πατέρα Θεού πάντα προστατεύει από τα δαιμόνια του σκότους... που βασανίζουν τον άνθρωπο στην ψυχή.


Με τη δύναμη της μουσικής της αγάπης του και της ψυχικής ειρήνης του και του τραγουδιού Άγιου Λόγου Του, μπορούσε να γοητεύσει τα άγρια ζώα, να διεγείρει τα δέντρα και τους βράχους σε χορό, ακόμα και να σταματήσει τη ροή των ποταμών της γνώσης, και να φωτίσει τον άνθρωπο με νέα γη και νέο ουρανό...

… ως Η πανέμορφη νύμφη Ευρυδίκη η ψυχή, που ήταν σύζυγος του Ορφέα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον Αρισταίο = το εγώ σου που την κυνηγούσε, δαγκώθηκε από ένα ερπετό και πέθανε = από την γνώση της κατάρας των ανθρώπων του φθόνου.

Από τη θλίψη του ο Ορφέας έπαιξε τόσο λυπητερή μουσική και τραγούδησε τόσο θρηνητικά που όλοι οι θεοί και οι νύμφες δάκρυσαν και τον συμβούλευσαν να χρησιμοποιήσει τη γλυκιά μουσική του για να φέρει πίσω στη ζωή την πολυαγαπημένη του γυναίκα = ο άνθρωπος μακριά από την αγάπη ζει μέσα στην θλίψη, όλο του το είναι, είναι μέσα στον πόνο την δυστυχία και την θλίψη…

Ο Ορφέας κατέβηκε στο σκοτεινό βασίλειο των νεκρών στον Άδη και με τη δύναμη της μουσικής του μαλάκωσε την καρδιά του Άδη και της Περσεφόνης οι οποίοι συμφώνησαν να επιτρέψουν στην Ευρυδίκη = εκκλησία, να γυρίσει μαζί του στη γη. Αλλά η συμφωνία που συνόδευε την απόφαση ήταν πως έπρεπε να περπατά μπροστά από αυτήν και να μην κοιτάξει πίσω μέχρι να φτάσει στον πάνω κόσμο. Παρασυρμένος από τη λατρεία του για την Ευρυδίκη, ο Ορφέας αθέτησε την υπόσχεσή του, κι όταν έστρεψε για να αντικρύσει την πολυαγαπημένη γυναίκα του, τότε η Ευρυδίκη εξαφανίστηκε από τα μάτια του, επιστρέφοντας στα σκοτάδια του Άδη.

όπως σήμερα στα μάτια του Ιησού Χριστού η εκκλησία των ελλήνων...

που ως φως Χριστού, μόνο στην σταύρωση η ψυχή του χριστού να πάει... ως εκεί να τον αγαπάνε, και την ανάσταση του καταριούνται... οι θεοί των τεσσάρων μιναρέδων, της αγίας Μου του Θεού Εκκλησίας... αυτοί που δολοφονούν τον ελληνισμό, και Σταυρώνουν τον Χριστό μα και την δεξιά του Θεού  ! !!!



Ιωάννης