Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΩΡΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

_Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και οι λοιποί Αρχηγοί των Πολιτικών κομμάτων, ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Προεδρικού Μεγάρου! Δεν γνωρίζω εάν ο Ανώτατος Άρχων έχει ακόμη από το Σύνταγμα της Ελλάδος αποφασιστικές αρμοδιότητες ή όχι, εν τούτοις το γεγονός ότι στις κρίσιμες ετούτες ώρες όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί Τον επισκέπτονται, σημαίνει ότι τουλάχιστον Τον υπολογίζουν! Άρα στην πράξη έχει αρμοδιότητες τις οποίες και πρέπει να ασκήσει στις κρίσιμες ετούτες ώρες, όπου η Πατρίδα μας κ-α-τ-έ-χ-ε-τ-α-ι, τελεί δηλ υπό ξενική κατοχή! Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 23ης Οκτωβρίου, δηλ. χθες μόλις, γράφει: "Οι δανειστές στέλνουν "αντιβασιλείς"  στην Αθήνα. Αναζητούν τρόπο για να σερβίρουν τη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας" (σελ. Α14). 

_Ως ένας απλούς πολίτης αυτής της δοξασμένης Χώρας, την οποία τώρα ταπεινώνουν τόσο άγρια οι εντός των τειχών Εφιάλτες και οι εκτός των τειχών εισβολείς, αλλά και ως ένας γνήσιος Ορθόδοξος Έλληνας, που αγαπώ την Πατρίδα μου, φρονώ ταπεινά, ότι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!  Είναι δηλ. Αυτός, και μόνον Αυτός, που μπορεί να υπερασπισθή τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων με πρώτο τό δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που αποτελεί θεόσδοτο δώρο, δηλ. δώρο του Δημιουργού και εν Τριάδι προσκυνουμένου Θεού στον άνθρωπο! Το δώρο της ελευθερίας για την οποία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανά  τούς αιώνες χύθηκε τόσο αίμα Ηρώων της Πατρίδος, Εθνομαρτύρων και Μαρτύρων της αγίας Ορθοδοξίας! 

_Τα αδικήματα, όπως καταγγέλλονται ήδη από το Βήμα της Βουλής και άρα κατά τον πιο επίσημο τρόπο είναι α) η παραβίαση του Συντάγματος, β) η δι' απατηλών μεθόδων κατάληψη της εξουσίας, γ) και άρα η κατάλυση της Δημοκρατίας, δ) η απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, ε) η  επέλαση ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ με την μέθοδο του οικονομικού πολέμου, στ) η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ζ) η απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων, η) η εξαχρείωση των ηθών, θ) η κυριαρχία των κλεπτών και των απατεώνων, ι) η απαραμύθητη δυστυχία των πτωχών και των αδυνάτων, ια) η....ιβ) η...., ιγ) η....! Ατελείωτος είναι ο κατάλογος των αδικημάτων, διά των οποίων έχει καταλυθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δυστυχώς δε στο λίκνο της, στον τόπο που την εγέννησε. Πέρα και έξω από όλα αυτά γεγονός είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση έχει χάσει την "δεδηλωμένη", δηλ. τη λαϊκή αναγνώριση. Δεν είναι Κυβέρνηση της πλειονοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

_Τα παραπάνω βεβαιώνουν και επικυρώνουν τόσο η προχθεσινή αγόρευση του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνου Καμμένου ενώπιον της  Βουλής, συνεδριαζούσης μάλιστα εν ολομέλεια, όσο και η τοποθέτηση του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεωργίου Κασιμάτη κ. ά. Επίσης ο κ. Τσίπρας ηνάγκασε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να καταθέσει στη Βουλή έγγραφο του Υπουργείου του, το οποίο είχε αποσταλή στη Πρόεδρο του Νομισματικού Ταμείου κα Κριστίν Λαγκάρντ σε ανύποπτο χρόνο, διά του οποίου η Ελληνική Κυβέρνησις εδεσμεύετο, ότι θα τηρήσει όλα όσα προχθές εζήτησε να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων! Ιδού λοιπόν ο εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού! Η Κυβέρνησις πρώτα δεσμεύεται και έπειτα ζητεί την έγκριση του Κοινοβουλίου!

_Ο Κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλα αυτά τα γνωρίζει κάλλιόν ημών των αδαών και συγχρόνως αθώων θυμάτων.  Πληροφορίες λέγουν, ότι ένα τάγμα Γερμανών ανδρών, στρατιωτικών ή αστυνομικών, δηλ. μία δύναμις Καταστολής λαϊκών Εξεγέρσεων, διά της Ηγουμενίτσης έχει ήδη εισέλθει στη Χώρα μας μυστικά, με όλο τον μηχανικολογικό-πολεμικό εξοπλισμό του, και έχει εγκατασταθή ήδη σε πόλη της Κεντρικής Ελλάδος. Δεν μπορώ να επαληθεύσω την ακρίβεια της πληροοφορίας, αλλά μια πρώτη πρόχειρη έρευνά μας τη επιβεβαιώνει! 

_Από την άλλη πλευρά πληροφορούμεθα επίσης, ότι γενναίοι πατριώτες προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο μιας τυχόν κοινωνικής εξεγέρσεως και εκπαιδεύονται στρατιωτικά για να υπερασπισθούν τα δικαιώματα της Ελλάδος και των Ελλήνων, διότι φοβούνται πως σε μια κοινωνική εξέγερση η Κυβέρνηση, όποια Κυβέρνηση κι αν είναι στην Εξουσία, για να στηριχθή θα χρησιμοποιήσει τόσο τους πολύ καλά οργανωμένους και εξοπλισμένους οικονομικούς μετανάστες, όσο και τις έξωθεν προερχόμενες ενισχύσεις!!!!!

_Άρα πολύ πιθανόν η ώρα μιας εκρήξεως χρονικά μπορεί να είναι πολύ κοντά μας! Δεν είναι καθόλου  αμελητέο το θρυλούμενο ως γεγονός, ότι για τον Πρωθυπουργό της Χώρας -κάθε φορά που πρέπει να μετακινηθή εκτός Αθηνών, π.χ. στα Καλάβρυτα, στη Θεσσαλονίκη κλπ.,-  για την περιφρούρησή Του επιστρατεύονται δύο χιλιάδες περίπου (2.000) αστυνομικοί, μετακινούμενοι από την έδρα τους! Αυτό και μόνο το γεγονός πρέπει κάτι να φανερώνει!!!!!

_Ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου με πρόσφατο δημοσίευμά του καταγγέλλει ότι ο Πρωθυπουργός υπέκλεψε την λαϊκή εντολή και ότι για τό λόγο αυτό πρέπει να δικασθή! Εξ άλλου δύο Ελληνίδες, η κα Τάνια-Μαρία Γεριτσίδου και η κα Όλγα Γεωργίου-Γεριτσίδου, κατέθεσαν ήδη Αγωγήν ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης κατά του Πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου. 

_Η  ταπεινότης μας διά του από 2ας Οκτωβρίου ε.ε. διαβήματός της προς τον Εξοχώτατο κ. Κάρολο Παπούλια, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να επισημάνει, ότι η Ελλάδα μας χάνεται και ότι τώρα πια είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μετά ταύτα διαπιστώσαμε ότι και στον ημερήσιο Τύπο διετυπώθησαν παρόμοιες εκκλήσεις παραγόντων είτε του Τύπου, είτε του πολιτικού βίου. Έτσι λοιπόν στις 16 Οκτωβρίου ε,έ. στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Συντάξεως, η οποία καταλήγει με τα εξής λόγια: "Οι πολίτες δικαιούνται να περιμένουν πρωτοβουλίες σας στις λίγες ημέρες που απομένουν, καθώς πιθανολογείται ότι η κρίση οσονούπω θα κορυφωθεί". Στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  προς Παπούλια, Παπανδρέου και Σαμαρά" με τίτλο: "Είναι η ώρα του μεγάλου"ΟΧΙ", η οποία αρχίζει με τα εξής λόγια: "Είναι ώρα μεγάλης, τεράστιας ευθύνης για τους δύο πρωταγωνιστές, τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέουε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Ανάλογη, και θα λέγαμε εξ ολοκλήρου, ευθύνη έχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, πολύ περισσότερο μάλιστα από τη στιγμή που επανεξελέγη  με τη συντριπτική πλειοψηφία των 266 ψήφων...". Παράλληλα  "παρέμβαση Παπούλια για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας" ζητά η Ένωση τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών" έγραψε το ΠΑΡΟΝ. Ένα ακόμη λιθαράκι έβαλε και ο τ. Υπουργός επί Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου κ. Κρεμαστινός απευθυνόμενος προς τον κ. Παπούλια: "Κάνε κάτι, Πρόεδρε" και η παραπάνω αναφερθείσα εφημερίδα σημειώνει: "Το "κάνε κάτι, Πρόεδρε" είναι πια μια επωδός απ΄ όσους γνωρίζουν τον Κάρ. Παπούλια από παλιές, καλές εποχές και τον συναντούν όλο αυτό το διάστημα. Είναι μια αγωνιώδης έκκληση, την οποία ο Πρόεδρος είναι αδύνατον να αγνοήσει...".  

_Αυτό λοιπόν θέλουμε και εμείς να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά. Ο κ. Πρόεδρος είναι παλαιός πολιτικός και άρα έμπειρος και πολύπειρος, αφού μάλιστα έχει διατελέσει και Υπουργός των Εξωτερικών, και ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλύτερα ημών των αδαών τα πράγματα, τα όσα δηλ σήμερα εξυφαίνονται εναντίον της εθνικής μας αξιοπρεπείας καί διά των οποίων καταλύεται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.. Εξ ονόματος λοιπόν του ιερού Κλήρου και των πιστών της μαρτυρικής Επαρχίας μας, που αποτελούν ένα κομμάτι του Ελληνικού Λαού, του πάντοτε ευκολόπιστου και χιλιοπροδομένου, απευθυνόμεθα σήμερα για δεύτερη φορά προς την Εξοχότητά Του και παρακαλούμε ικετευτικά να αναλάβει τις ευθύνες του για την προστασία μας. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ δηλ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και να μη αρκεσθή στην ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! Δεν υπάρχουν πια περιθώρια αναβολής. "Ιδού εσχάτη ώρα εστί".

_Στη συνέχεια, αγαπητοί μου φίλοι και αναγνώστες, θα σας παρουσιάσω τα τεκμήρια των συλλογισμών μου. Παρακολουθήστε τα με προσοχή. Ο Θεός σώζοι την Ελλάδα.

Αίγιον, 24 Οκτωβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πηγή και συνέχεια: http://mkka.blogspot.com/