Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η Άκρη Του Σύμπαντος η Ψυχή Σου

Αν απλώσουμε με την φαντασία μας, ένα αόρατο δάκτυλο προς το σύμπαν,
θα έβρισκε ποτέ πάτο;
Αν το ίδιο δάχτυλο το απλώσουμε μέσα στα βάθη της ψυχής σου, θα έβρισκε εκεί πάτο;

Όχι βεβαίως .

Άπυρο το έξω σύμπαν, άπυρο και το μέσα σύμπαν....

Και ιδού εσύ το κέντρο των δύο, εσύ άνθρωπε. Το κέντρο τους,
μέσα στο άπυρο να έχεις μέτρα και σταθμά…
μέσα στο όλον είσαι ένας ζωντανός οργανισμός.


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


«ΕΞΕΛΘΕ ΕΞ ΑΥΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ»

Διο η εντολή Κυρίου προς τους πιστούς αυτού προ του επερχομένου ολέθρου είναι αύτη:
«Φεύγετε εκ μέσου Βαβυλώνος και ανασώζετε έκαστος την ψυχή αυτού» (Ιερεμ.κη’,6) !  Το αυτό δε εντέλλεται και η άλλη αποκαλυπτική «εκ του ουρανού» φωνή, λέγουσα. «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4).
Πας ορθόδοξος πιστός εις «πάντα όσα» ενετείλατο ημίν ο Κύριος (Ματθ.κη’,20) και «επί πάσιν οις ελάλησαν οι Προφήται» (Λουκ.κδ’,25) αυτού, λύει «πάντα σύνδεσμον αδικίας» (Ησ.νη’,6) προς την Βαβυλώνα την μεγάλην και τα τέκνα αυτής.


ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


Η συνομωσία των Σιωνιστών περί Συντελείας του 2012,η καταστροφολογία και η πλάνη του Εωσφόρου, που ως βάση του έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του νου, και την άνευ όρων υποταγή [της μάζας]σε αυτόν... έχει στόχο ξεχάσουμε να σκεπτόμαστε ως άνθρωποι… Βόμβες που βομβαρδίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση αμέτρητες!!! Τα μάτια μας παραπάνω, από [από δεκατέσσερα]!!! Οι παγίδες που κατέκλυσαν την ζωή μας μπήκαν να μας μπερδέψουν ακόμη και στα κείμενα των προφητών!!!

 Μην συναινούμε, τραυματίζοντας καίρια την συνείδησή μας, με τους θρασείς υπηρέτες του τρομοκράτη Αντιχρίστου!!!

Η επιλογή είναι δική μας, αν θα ακολουθήσουμε τη ζωή, που μας προσφέρεται απ΄τον Θεό, ή αν σφραγισθούμε ως μάζα στον θάνατο!!!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΩΓ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ

Τον καιρόν της επικειμένης θείας οργής του ολέθρου «θλιβήσονται οι άνθρωποι» («Ανωνύμου Παράφρασις των του Βασιλέως Λέοντος Χρησμών», PG.107,1144) υπό πρωτοφανών τοπικών πολέμων. Θα ακούωσιν ούτοι «πολέμους και ακοάς πολέμων» (Ματθ.κδ΄,6-8). «Εγερθήσεται γαρ έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν και έσονται λιμοί και λοιμοί και σεισμοί κατά τόπους» (Ματθ.κδ΄,6-8), ήτοι σεισμοί «μεγάλοι» (Λουκ.κα΄,11), «και μαχαίρα ανθρώπου επί τον αδερφόν αυτού εσταί» (Ιεζεκ.λη΄,21). «Πάντα δε ταύτα αρχή ωδινών» (Ματθ.κδ΄,6-8). Τον δε βορράν, ως «λέβητα υποκαιόμενον» είδεν ο Προφήτης, διότι «από προσώπου βορρά εκκαυθήσεται τα κακά επί πάντας τους κατοικούντας την γην» (Ιερεμ.α΄,13-14) ασεβείς, δια του «Γώγ» άρχοντος «Ρώς, Μοσόχ και Θοβέλ» (Ιεζεκ.λη΄,3)
( ... )

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...


Την δημοκρατία που επικαλούνταν οι Λίβυοι πολίτες κατά την «επανάστασή τους», την «πάει περίπατο» η νέα ηγεσία και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το έργο ήταν στημένο.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Αμπντέλ Τζαλίλ, δήλωσε ότι οι νέες αρχές της Λιβύης έχουν σκοπό να επαναφέρουν τη Σαρία και επεσήμανε ότι θα απαγορευθεί το διαζύγιο και θα επιτραπεί η πολυγαμία.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Διεθνής Ομοσπονδία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, η οποία τονίζει ότι αυτό θα ήταν οπισθοδρομική πράξη.
Μάλλον προετοιμάζουν τον διαμελισμό της Λιβύης… 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΗΠΑ: Ἡ κατάργηση τῶν μετρητῶν ἄρχισε. Μὲ νόμο ἀπαγορεύονται τὰ μετρητὰ σὲ ἀγορὲς μεταχειρισμένων στὴν Λουϊζιάνα


Εἶναι ἀπόλυτη τρέλα!  Ὅταν καταλήγουμε σὲ μία κοινωνία χωρὶς μετρητὰ (cashless society), οἱ τράπεζες, γιὰ τὶς ὁποῖες διαμαρτύρεται ὅλος ὁ κόσμος, θὰ βάζουν τὰ ἄπληστα χοντρὰ δάχτυλά τους σὲ κάθε συναλλαγὴ ποὺ λαμβάνει χώρα.
Καὶ τὰ μεταχειρισμένα ἀγαθά; Πολλοὶ ἄνθρωποι ἀγοράζουν μεταχειρισμένα ἀγαθά, ἐπειδὴ δὲν μποροῦν νὰ ἀντέξουν οἰκονομικὰ νὰ ἀγοράσουν καινούργια, ἐπειδὴ εἶναι φτωχοί. Πολλοὶ ἀπὸ ἐμᾶς γίνονται ὅλο καὶ φτωχότεροι καθημερινά, καὶ αὐτὸς εἶναι καὶ ὁ λόγος ποὺ ὅλο καὶ περισσότεροι ἀπὸ ἐμᾶς πουλᾶμε μεταχειρισμένα προϊόντα μας.
Μπορεῖ νὰ γίνει μία νέα μορφὴ διακρίσεων κατὰ τῶν ἀτόμων ποὺ δὲν ἔχουν ἔλεγχο λογαριασμῶν, χρεωστικὲς κάρτες ἢ πιστωτικὲς κάρτες. Πιστέψτε μέ, θέλουν καὶ τὸν τελευταῖο ἀπὸ ἐμᾶς σὲ αὐτὸ τὸ σύστημα, καὶ τὸ θέλουν τρομερά. Ἔχετε πάνω σας μετρητά; Πολὺ καλὸ ὅταν θέλετε νὰ κάνετε ἀγορές, ὁπουδήποτε ἔτσι; Μπορεῖτε νὰ τὰ χρησιμοποιήσετε γιὰ νὰ πληρώσετε γιὰ ὁτιδήποτε.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΩΡΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

_Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και οι λοιποί Αρχηγοί των Πολιτικών κομμάτων, ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Προεδρικού Μεγάρου! Δεν γνωρίζω εάν ο Ανώτατος Άρχων έχει ακόμη από το Σύνταγμα της Ελλάδος αποφασιστικές αρμοδιότητες ή όχι, εν τούτοις το γεγονός ότι στις κρίσιμες ετούτες ώρες όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί Τον επισκέπτονται, σημαίνει ότι τουλάχιστον Τον υπολογίζουν! Άρα στην πράξη έχει αρμοδιότητες τις οποίες και πρέπει να ασκήσει στις κρίσιμες ετούτες ώρες, όπου η Πατρίδα μας κ-α-τ-έ-χ-ε-τ-α-ι, τελεί δηλ υπό ξενική κατοχή! Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 23ης Οκτωβρίου, δηλ. χθες μόλις, γράφει: "Οι δανειστές στέλνουν "αντιβασιλείς"  στην Αθήνα. Αναζητούν τρόπο για να σερβίρουν τη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας" (σελ. Α14). 

_Ως ένας απλούς πολίτης αυτής της δοξασμένης Χώρας, την οποία τώρα ταπεινώνουν τόσο άγρια οι εντός των τειχών Εφιάλτες και οι εκτός των τειχών εισβολείς, αλλά και ως ένας γνήσιος Ορθόδοξος Έλληνας, που αγαπώ την Πατρίδα μου, φρονώ ταπεινά, ότι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!  Είναι δηλ. Αυτός, και μόνον Αυτός, που μπορεί να υπερασπισθή τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων με πρώτο τό δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που αποτελεί θεόσδοτο δώρο, δηλ. δώρο του Δημιουργού και εν Τριάδι προσκυνουμένου Θεού στον άνθρωπο! Το δώρο της ελευθερίας για την οποία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανά  τούς αιώνες χύθηκε τόσο αίμα Ηρώων της Πατρίδος, Εθνομαρτύρων και Μαρτύρων της αγίας Ορθοδοξίας! 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ !

ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Αποδρούν μέσω Συντάγματος: "Ναι, θέλουμε 180 για εκχώρηση κυριαρχίας"!


Απόδραση μέσω εκλογών για την λιγότερο "ελληνόψυχη" κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος: Ζητούν 180 ψήφους στην Βουλή για να δώσουν την εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς και τους "γερμανόφωνους" της Ευρώπης και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να τους πάρουν. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάνε καν σε ψηφοφορία, αλλά για "οικονομία χρόνου" θα πάνε κατ'ευθείαν σε εκλογές.
«Ο κύβος ερρίφθη» από τον Ε.Βενιζέλο, καθώς ελήφθη το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες και το οποίο αναπαρήγαγε χθες το defencenet.gr: Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, έστω δήθεν στο όνομα της «ευρωπαΪκής ολοκλήρωσης» όπως προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας από το 1975, απαιτεί τα 3/5 της Βουλής δηλαδή 180 ψήφους Ελλήνων βουλευτών σε διαφορετική περίπτωση είναι παράνομη και αν το επιχειρήσει μια κυβέρνηση οδηγείται στο εδώλιο.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


Πόσοι από εσάς γνωρίζετε τις λεπτομέρειες του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου και του λεγόμενου πολυνομοσχεδίου;
Ποιοί από τους βουλευτές πιστεύετε ότι γνωρίζουν το σύνολο των συνεπειών των άρθρων που περιλαμβάνονται σε αυτά;
Έριξαν σε πολιτικούς και πολίτες το κοκαλάκι των συλλογικών συμβάσεων και κάποιων έκτακτων εισφορών και κόλησαν όλοι εκεί.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι ψηφίστηκε.
Κανείς μα κανείς.
Εκτός από εκείνους, που μέσα στα πρωτόκολλα, ισχυρίζονται ότι "γνωρίζουν καλά την μεγαλύτερη των επιστημών, που είναι η επιστήμη της χειραγώγησης των λαών".
Η Ατζέντα 21 προωθείται! Έχει ψηφιστεί η διάλυση κάθε ίχνους ανθρωπιάς.
Πόση εμπειρία απαιτείται για να μπορέσει κανείς να εφαρμόσει παγκόσμια σχέδια; Εμπρός αναρωτηθείτε.......

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ


Επειδή ό,τι γίνεται στις μέρες μας είναι εκ του πονηρού, μάθετε ότι:

Αυτός που μισεί ως έλληνας τον Ιησού Χριστό δεν είναι Έλλην.
Αυτός που μισεί ως χριστιανός την αρχαία ελληνική παιδεία, δεν είναι χριστιανός.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ, «ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ, ΑΛΛ΄ΟΥ ΤΟΥ ΣΙΓΑΝ». ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ

Γιατί η «σύνοδος του Φαναρίου της 24.5.2005 δεν είναι ορθόδοξος; Γιατί δεν τήρησε τους όρους της Ορθοδόξου Συνόδου. Και να η απόδειξη:

Θείος όρος της Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας ορίζει, ότι δεν είναι δυνατόν εν Ορθοδόξω «Συνόδω συναριθμήναι τους περί πίστιν ασεβούντας». Δηλαδή, δεν γίνεται να συναθροίζονται  ως ορθόδοξοι συνοδικοί αυτοί που ασεβούν στην ορθόδοξη πίστη, αυτοί που είναι αιρετικοί και παναιρετικοί οικουμενιστές.
Πώς λοιπόν μπορεί αυτή η σύνοδος να λέγεται ορθόδοξος και όχι αντορθόδοξος;

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ



‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ  Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

Τον καπνό όλοι τον βλέπετε...
Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη.... Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

Πενθώ ... Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ! 
ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, 
ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» ! 
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός.  <<...Έλληνες, ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού: εναντίον του αιώνιου εγωισμού και της αυτοπροβολής, εναντίον του φθόνου, του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός - ΕΝΩΘΕΙΤΕ να σώσουμε την Ελλάδα...>>(Θ.  Κολοκοτρώνης)

ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς.  Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.
                               
                                Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του...
                                Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση...
                                Κανείς δεν φοβάται να πει Σ' Αγαπώ, φοβάται την απάντηση. 

Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας.  Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα,  όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
«Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει»  Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ! 
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

"Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο"
Έχετε θάρρος  Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη... όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι....τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε... μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά... όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου... και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου... σταυρώνεις την ανθρωπιά !
Φωνάζουμε ανάσταση.... και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
Ονομαζόμαστε Ελλάδα... και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι.... τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες....τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ....ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ... ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει... αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται... και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.... δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση.... και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

                Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.


ΤΥΠΩΣΤΕ, ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Λέει η τελευταία φράση της Αποκάλυψης του Ιωάννου:

Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά πάντων των Αγίων΄αμήν.

Μετάφραση:  Αμήν΄αγίων των πάντων μετά Χριστού Ιησού Κυρίου Τού χάρις Η = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.




ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, Κεφ 16



1 Ταῦτα λελάληκα ὑμῖν ἵνα μὴ σκανδαλισθῆτε.  2 ἀποσυναγώγους ποιήσουσιν ὑμᾶς· ἀλλ' ἔρχεται ὥρα ἵνα πᾶς ὁ ἀποκτείνας ὑμᾶς δόξῃ λατρείαν προσφέρειν τῷ Θεῷ.

Μετάφραση στο σήμερα της Ελλάδος:

Ο λόγος εμού του Ιωάννου εστί ο Λόγος του Πατήρ που απέστειλέ με....

... Ώστε, να σφάξετε στο μυαλό σας την παιδεία του βοδιού = τι θα φάμε και τι θα πιούμε και τι θα πηδήξουμε = τι μας δίδαξαν να αγαπάμε, δηλ, το στομάχι μας, το γεννητικό  μας μόριο και τη γυναίκα αντί να την έχουμε στο αίμα μας αμόλυντο ψυχή της Δεξιάς του Πατρός μας, μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ...
ΑΝΔΡΕΣ αλά τοιούτους ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ αλά πόρνες... ή ως το φως των αββάτων της σημερινής αντί - Χριστού εκκλησίας. . . των πόρνων εβραίων (του ταλμούδ υπηρετούντες) εν Ελλάδι, του βαρθολομαίου πατριάρχη τον Θεό, αντί του Ιησού Χριστου!....την τρόικα των αγοραστών της γης της επαγγελίας Σας.


Της στομάχου σας η πικρία ο γλυκός λόγος της ουσίας Του Ιησού Χριστού, του Ιωάννου της Αποκαλύψεως.

Ιωάννης

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη 16:19, 17:3-5

Στο τέλος του κεφαλαίου 16 της Αποκάλυψης ο Ιωάννης είδε την πτώση της Βαβυλώνας: “Και η μεγάλη πόλη διαιρέθηκε σε τρία μέρη, και οι πόλεις των εθνών έπεσαν. Και η μεγάλη Βαβυλώνα ήρθε σε ενθύμηση μπροστά στον Θεό, για να δώσει σ’ αυτή το ποτήρι από το κρασί του θυμού της οργής του” (Αποκάλυψη 16:19). 


Στο κεφάλαιο 17 ένας άγγελος ήρθε, για να εξηγήσει στον Ιωάννη τι σημαίνει η πτώση της Βαβυλώνας. Ο Ιωάννης μεταφέρθηκε σε όραμα στην έρημο και είδε “μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, που ήταν γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, και το οποίο είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι, που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες της πορνείας της. Και επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης” (Αποκάλυψη 17:3-5).

Αυτή ήταν η δεύτερη γυναίκα που είδε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Η πρώτη, η οποία περιγράφεται στο κεφάλαιο 12, συμβόλιζε τον λαό του Θεού, πρώτα ως Εβραϊκό έθνος και μετά ως Χριστιανική Εκκλησία που Είναι η Γυναίκα ντυμένη με τον Ήλιο με το Φως της Κατάρας προς τους υιούς του ανθρώπου.. και του Θανάτου.... το Φως της Πλάνης, της διχόνοιας, της πορνείας, του φθόνου, και της Αμαρτίας .

Έτσι έγινε πραγματικότητα το σκοτάδι. Με το ν' αρνιέται το φως «δημιουργούσε» το σκοτάδι. Το σκοτάδι δεν υπήρχε από μόνο του. 



Ορθοδοξία εστί Φως Χριστού...που το Φως δεν συγκατοικεί με το σκοτάδι.... παρά μονάχα στην Πόρνη μητέρα του πνεύματος, της κατάρας του Α και του Ω της αιωνίου ζωής και της Αγάπης των αλλήλων Ως Εαυτόν Ιησού Χριστό προς τους Αλλήλους..

«Και χώρισε ο Θεός το Φως από το σκοτάδι» και σήμερα η πόρνη μητέρα σκορπά μαγείες και δαιμόνια...

μα είπε ο Κύριος :  «όστις νικά θέλω δώσει εις αυτόν να καθίσει µετ΄ εµού εν τω θρόνω µου καθώς και εγώ ενίκησα και εκάθισα... µετά του Πατρός µου εν τω θρόνω αυτού.» Αποκ. ιγ 16-18 ...


... και Σήμερα το Πνεύμα, ο Λαός, Η Ελλάς, Η ανθρωπιά...κρεμάται από τον αντίχριστο με μορφή Χριστού....επί της ξύλινης γνώσης του θανάτου μας....από την Εκκλησία του Αντιχρίστου.




Ιωάννης

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ερασιτέχνης Μοντελιστής στέλνει πύραυλο στο Διάστημα





Ένας ερασιτέχνης πυραυλομοντελιστής κατάφερε να στείλει ένα πύραυλο κοντά στα κράσπεδα του διαστήματος, εκτοξεύοντας την ιδιοκατασκευή του σε ύψος 121.000 ποδών (σχεδόν σε ύψος 40 χλμ.). Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στις 11:08 το πρωί τοπική ώρα, από την έρημο της Νεβάδα.
Ο πυραυλοκινητήρας μπόρεσε να παράγει ώση 4000 λιβρών για 8 δευτερόλεπτα επιχύνοντας το βλήμα στα 3 mach μέχρι το ύψος των 3000 μέτρων από όπου μετά η αδράνεια έφερε τον πύραυλο στα 40 χλμ. ύψος μετά από 84 δευτ.
Είναι μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια από ένα ερασιτέχνη στις ΗΠΑ που κατάφερε με πενιχρά έξοδα αυτό που δεν έχουν καταφέρει κράτη ολόκληρα και φυσικά η σκέψη μας οδηγεί στη θλιβερή ελληνική πραγματικότητα όπου μια χώρα με μια σημαντική, αλλά ανάπηρη στην πραγματικότητα αμυντική βιομηχανία που δεν έχει καταφέρει να στείλει ούτε ένα μανταλάκι στα 10 μέτρα... Όχι γιατί της λείπουν οι γνώσεις ή οι δυνατότητες αλλά γιατί ακόμη και αυτά τα μανταλάκια πρέπει να τα εισάγει πρώτα.   

ΠΗΓΗ : defencenet.gr




Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΑΒΑΩ ΚΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΟ 1453


Και ξύπνησα από το όνειρο και βγήκα στην πραγματικότητα…
Και είναι σκληρή η πραγματικότητα.
Είδα να τραβάω κουπί. Χρόνια τραβάμε κουπί.
Εγώ τραβάω κουπί από το 1453, 
όταν έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους.
Έπεσε η Πόλη, έπεσα κι εγώ στη θάλασσα 
και κολυμπούσα 400 ολόκληρα χρόνια για να γλυτώσω τον οθωμανικό.

1821 με γλυτώνει ο Κολοκοτρώνης,
καβαλάω το κουπί για να βγω στη στεριά
και το 1832 δικάζουν το γέρο του Μωριά και βλέπω αυτόν που με γλύτωσε να τον βάζουν φυλακή.
Κι εγώ τράβαγα κουπί.


Βλέπω Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους να μας φέρνουν Έλληνα βασιλιά εισαγόμενο από τη Γερμανία κι εγώ τράβαγα κουπί.

1920 ο Βενιζέλος ονειρεύεται τη Μεγάλη Ελλάδα. Τραβάμε για Μικρά Ασία.
1922 φτάνουμε στη Σμύρνη κι εκεί που καβαλάω το όνειρο για να δω ότι γίνεται πραγματικότητα
βλέπω την καταστροφή της Σμύρνης και λέω: Μάνα η Σμύρνη καίγεται.

1936 έρχεται ο Μεταξάς. Μου βάζει ρετσινόλαδο κι εγώ τράβαγα κουπί.

1940 γίνεται ο αλβανικός πόλεμος. Ρίχνουμε τους Ιταλούς στη θάλασσα.
Λέει ο Τσόρτσιλ: Από εδώ κι εμπρός θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.
Και το ’45 στη μοιρασιά μας λένε: Έχουμε χεσμένους και τους ήρωες και τους Έλληνες.

’46 μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Πατέρας σκοτώνει γιο, αδερφός σκοτώνει αδερφό, φίλος σκοτώνει φίλο, μάνα σκοτώνει γιο.
Και εγώ έβλεπα και έκλαιγα. Έβλεπα και έκλαιγα.

1967 έρχεται η χούντα. Πάω στον πάτο της θάλασσας μαζί με το κουπί.

’74 έρχεται ο Καραμανλής, μας βάζει στην ΕΟΚ. Άλλο κουπί.
’81 έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου. Καινούριο κουπί.
’89 έρχεται ο Μητσοτάκης. Εκεί να δεις κουπί.
Φεύγει ο Μητσοτάκης, έρχεται ο Σημίτης.
Φεύγει ο Σημίτης, έρχεται ο Κωστάκης ο Καραμανλής.
Φεύγει ο Κωστάκης, έρχεται ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου…

Εγώ ήξερα ότι στις φουρτούνες φαίνονται οι καλοί καπεταναίοι, ενώ εδώ στις δικές μας θάλασσες τις φουρτούνες τις φέρνουν οι ίδιοι οι καπεταναίοι.

Στάθης Ψάλτης
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2011/10/1453.html

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ

Αγάπη, Ευτυχία

«Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που τεμαχίζεται και προσφέρεται στους άλλους.
Έχει καταλάβει ότι μέσα στην ιερουργία της αγάπης ο άνθρωπος κατά χάρη μελίζεται και δεν διαιρείται, εσθίεται και ουδέποτε δαπανάται. Έχει γίνει κατά χάρη η ζωή που τρέφει και ποτίζει τον αδελφό.
Είναι ένα μικρό κείμενο με μεγάλη σημασία. Δίνει το στίγμα της ευτυχίας που αναζητούμε όλοι.
Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Ξεγελιόμαστε από τον πόθο της και μπλεκόμαστε στον εγωκεντρισμό μας. Μάλιστα, είναι τέτοιο το μπλέξιμο που αρκετές φορές θεωρούμε τον εγωκεντρισμό ως αγάπη, γιατί κάνουμε πράγματα που εξωτερικά δείχνουν να προσφερόμαστε στους άλλους ή αισθανόμαστε ωραία ψυχολογικά όταν δείχνουμε ενδιαφέρον.
Ωστόσο, το θέμα στην ουσία:
Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του είναι, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν».
Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. 
Πώς γίνεται να «τεμαχίζεσαι», να «μελίζεσαι», να «εσθίεσαι» από τους άλλους, να αφήνεσαι με άλλα λόγια στους «δημίους» σου και συγχρόνως να διατηρείς αναλλοίωτο το πρόσωπο σου; Γίνεται! Το γνωρίζουμε, τότε και τώρα. Μπορούμε να το γνωρίσουμε από τη δική μας εμπειρία. Αν αφήσουμε την αγάπη και την προσκόλληση στον εαυτό μας, αν «κόψουμε το θέλημα μας» κι ας φαίνεται ανθρώπινο και φυσικό τότε μπορούμε να γνωρίζουμε στην πράξη τι είναι η αγάπη. Και γνωρίζοντάς την έρχεται η ευτυχία.

Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου τούτου.

Θεός σημαίνει κίνηση σ' όλες τις φάσεις, κίνηση Τέλεια, Ταχύτατη, Απέραντη, που στην εκδήλωση και Ολοκλήρωσή της Άχρονα, συνταυτίζει όλες τις στιγμές σε Μία.


Ήλθα να σε διδάξω, Άνθρωπε, την Τέλεια Αγάπη... όχι την επίπλαστη επιφανειακή αγάπη σου και την προσφορά της δήθεν ελεημοσύνης σου, αλλ' ήλθα για να σε διδάξω εμπράκτως την περίοδο αυτή την Τέλεια Αγάπη, την Αγάπη την Αγιάζουσα τα όντα, την Αγάπη που μεταμορφώνει τις υποστάσεις, την Αγάπη που κοσμεί τις υποστάσεις, που τις βοηθάει να εκδηλώσουν την Θεία Τελειότητα της Ανάρχου Αγάπης επί της Γης προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς ν' αναμένουν ανταμοιβή. Διότι η προσφορά της Αγάπης, για να είναι ανιδιοτελής και να καταλογισθεί ως προσφορά σου Αγάπης αληθινής δεν πρέπει να περιμένεις την ανταπόδοση. Η Αγάπη φανερώνεται με τη Θυσία. Θυσία του «εγώ» στην Αγάπη, για το σύνολο. Κάθε θυσία του «εγώ», που γίνεται από Αγάπη προς το σύνολο, είναι και ένα ακόμη βήμα για την Επιστροφή.
Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτά που κρύβεται μέσα του...
Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση...
Κανείς δεν φοβάται να πει Σ' Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.
 


Ιωάννης Β. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ